ГоловнаСуспільствоВійна

Росія знову вдарила по Херсону: загинули двоє людей, семеро поранені (оновлено)

Снаряди прицільно влучили в будинок. 

Росія знову вдарила по Херсону: загинули двоє людей, семеро поранені (оновлено)
Херсон
Фото: Офіс генерального прокурора в Telegram

Російська армія 12 грудня знову обстріляла Херсон і прилеглі населені пункти. Росіяни били артилерією з тимчасово окупованої території.

Про це повідомив у Телеграм Офіс генерального прокурора.

Оновлено 15:06. Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич повідомив про те, що ворог атакував мікрорайон ХБК. На цю хвилину відомо про 7 постраждалих, 2 з них – загинули.

“Також бригади екстреної медичної допомоги разом із Червоним Хрестом прямують на мікрорайон Острів. Кількість постраждалих нині невідома”, – йдеться у повідомленні.

Раніше в Офісі генпрокурора говорили про те, що внаслідок обстрілу житлового мікрорайону міста загинула жінка, четверо цивільних отримали травми різного ступеня.

Розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

"Від прицільного влучення снарядів у будинки відбулося загоряння декількох квартир в одній з багатоповерхівок. За попередніми даними, обстріл здійснювався з ракетних систем залпового вогню та артилерії", – повідомили в прокуратурі.

 Нагадаємо, після відходу з Херсона та іншого правобережжя області окупанти не припиняють обстрілів звільнених населених пунктів. Влада закликає херсонців тимчасово переїхати до безпечніших регіонів. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram