ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі ворог обстріляв Запоріжжя і область, пошкоджені житлові будинки і зерносховище

Одна людина зазнала поранень, загиблих немає.

Уночі ворог обстріляв Запоріжжя і область, пошкоджені житлові будинки і зерносховище
Фото: Запорізька ОВА у Telegram

Сьогодні вночі ворог завдав низки ударів по Запорізькій області. Пошкоджені й зруйновані житлові будинки, склади агрофірми, зерносховище.

Близько 3:30 ранку під час повітряної тривоги окупанти вдарили по околицях одного з районів Запоріжжя, повідомив у Telegram секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

"Зафіксовано два "прильоти". Руйнування зазнала багатоповерхівка та кілька приватних будинків. На щастя, людських жертв немає", – йдеться в повідомленні.

Фото: Запорізька ОВА у Telegram

У Запорізькій області одна ракета поцілила поблизу автомобільної траси в районі села Вільноандріївка. Постраждалих немає, уточнили в пресцентрі ОПУ.

Також ракетного обстрілу зазнав об’єкт інфраструктури в Заводському районі обласного центру – зафіксовано два “прильоти”. Є один постраждалий, який отримав поранення від осколків скла. Зараз перебуває в задовільному стані.

Фото: Запорізька ОВА у Telegram

“Близько четвертої години ночі окупант завдав удару по складах агрофірми в Тернуватській громаді. Постраждалих немає”, – зазначають в ОП.

Також о 02:10 було обстріляне село Новоіванівка Комишуваської громади. Руйнувань зазнали житлові будинки. Зруйновано зерносховище. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, вранці 23 липня російські військові вдарили ракетами по околицях Запоріжжя. Ніхто не постраждав. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram