ГоловнаСуспільствоЖиття

Окупанти збирають у Мелітополі проплачений мітинг

За участь пропонують 1200 рублів.

Окупанти збирають у Мелітополі проплачений мітинг
Фото: liga

26 березня о 10:00 ранку окупаційні війська збираються провести на центральній площі Мелітополя проплачений мітинг нібито на підтримку окупаційного режиму. Про це повідомляє запорізька ОВА з посиланням на СБУ.

За даними спецслужби, за участь у мітингу обіцяють заплатити 1200 російських рублів (близько 350 грн). Від учасників вимагатимуть тримати російський окупаційний прапор і "щиро радіти на відеокамери". Ці дані СБУ отримала із перехоплень телефонних розмов загарбників.

З розмов також стало відомо, що Токмак планують з 4 квітня перевести на російські рублі в розрахунках за будь-який товар у місті (готівковий і безготівковий), а фермерів Запорізької області намагаються підкупити постачанням добрив, палива та інших матеріалів для посівних робіт із тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, напередодні російські окупанти в Мелітополі блокували видачу гуманітарної допомоги для мешканців. За повідомленням мера міста, ймовірно, окупанти збирались викрасти частину гуманітарної допомоги, аби продати її за гроші. Решту планували віддати російським військовим і їхнім прихильникам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram