ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових отримали поранення в результаті обстрілів бойовиків на Донбасі

Окупанти використовували заборонені Мінськими угодами 82-мм міномети.

Двоє військових отримали поранення в результаті обстрілів бойовиків на Донбасі
Фото: Макс Требухов

За минулу добу, 5 червня, збройні формування Росії 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті ворожих обстрілів поранення отримали двоє українських військових. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог використав проти захисників Авдіївки 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Неподалік Павлополя і Опитного російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Захисників Старогнатівки бойовики двічі обстріляли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а опорні пункти біля Широкиного - з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по позиціях Об'єднаних сил поруч з Новолуганським і тричі поблизу Південного окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

По околицях Хутора Вільний і Новоолександрівки агресор застосував великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У штабі зазначили, що не залишили без відповіді дії російських окупантів: "Вогнем зі штатного озброєння українські військові рішуче придушили ворожу активність".

За даними розвідки, 5 червня було знищено одного російського окупанта.

З початку цієї доби російські збройні формування активності не проявляли.

Нагадаємо, 4 червня збройні формування Росії 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram