ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед ЗСУ не було.

За добу бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи міномети калібру 120 мм, а також протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Красногорівки противник обстріляв наші оборонні укріплення, використовуючи міномети калібру 120 мм. Поблизу Богданівки і двічі в Чермалику агресор задіяв протитанкові ракетні комплекси і великокаліберні кулемети. Біля Павлополя і двічі поблизу Кам'янки ворог вів вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, а по захисниках Авдіївки – зі стрілецької зброї ", – йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності угруповання "Північ" захисників Новолуганського бойовики тричі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів. По околицях Оріхового російські найманці двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а неподалік Новгородського – з великокаліберних кулеметів.

Втрат серед ЗСУ не було.

З початку поточної доби російські збройні формування обстріляли зі стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Новоалександрівки.

Нагадаємо, раніше Україна запропонувала створити робочу підгрупу в Тристоронній контактній групі з питань кордону, а також закликала до створення передбаченої Мінським протоколом зони безпеки в прикордонних районах України й Російської Федерації з моніторингом та верифікацією з боку ОБСЄ. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram