ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків у Слов'янськ

У місті посилили карантинні заходи.

"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків у Слов'янськ
Фото: vchasnoua.com

"Укрзалізниця" з 6 червня тимчасово припинить продаж квитків у Слов'янськ і скасує зупинку в зв'язку з посиленням карантинних заходів у місті.

Пасажирам буде запропоновано проїзд до станції Краматорськ або повернення повної вартості квитків, інформує пресслужба компанії.

"Вимушений захід продиктований рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зараз зупинку на станції Слов'янськ роблять поїзди далекого сполучення №1/2 Івано-Франківськ - Костянтинівка, № 712/711 Київ - Костянтинівка та №126/125 Київ - Костянтинівка.

Крім того, приміські поїзди №6018 Фенольна - Лиман, № 6225 Святогірськ - Краматорськ, № 6002 Слов'янськ - Святогірськ, № 6208 Слов'янськ - Курдюмівка, № 6231 Святогірськ - Фенольна, № 6244 Фенольна - Близнюки, № 6251 Близнюки - Фенольна, № 6072 Фенольна - Слов'янськ, № 6004 Костянтинівка - Лиман, № 6249 Лиман - Фенольна, № 6219 Лиман - Близнюки не будуть робити зупинки на станціях Шпичкіне, Слов'янськ, ім.Кожушка, Слов'янський курорт, Шидловська.

В "Укрзалізниці" зазначають, що зупинка на станції Слов'янськ і продаж квитків за призначенням до цього населеного пункту будуть відновлені "в разі прийняття в подальшому відповідних рішень зазначеної комісії".

Напередодні повідомлялося, що "Укрзалізниця" запустила перші поїзди в західному напрямку. 4 червня відновлено сполучення Києва з Івано-Франківськом, Ужгородом, Ковелем та Хмельницьким. Також з Івано-Франківська можна виїхати до Костянтинівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram