ГоловнаСуспільствоЖиття

У Тернополі заборонили збиратися групами, більшими за двох осіб

Дітям до 14 років заборонено виходити на вулицю без дорослих.

У Тернополі заборонили збиратися групами, більшими за двох осіб
Фото: Макс Требухов

У Тернополі ввели додаткові обмежувальні заходи на час дії карантину. Рішення було прийнято оперативним штабом щодо боротьби з коронавірусом, повідомили в пресслужбі Тернопільської міськради.

Відтепер на час дії карантинного режиму додалися такі заборони:

  • перебування в місцях відпочинку, на вулицях, у парках і скверах груп з більше ніж двоє осіб, або в межах однієї сім’ї (за винятком роботи державних, правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та ремонтних бригад;
  • перебування на вулицях дітей у віці до 14 років, без супроводу дорослих, а дітей у віці 14–18 років, без відома батьків або опікунів.

"Управлінню розвитку спорту і фізичної культури також доручили закрити всі спортивні майданчики, на яких є огорожі, а управлінню ЖКГ, при наявності технічної можливості демонтувати окремі елементи конструкцій дитячих майданчиків на період карантину та забезпечити їхнє зберігання", – додали в міській раді.

Нагадаємо, що перший випадок захворювання COVID-19 в Тернополі був виявлений 25 березня. У зведенні за 31 березня було відомо про 78 випадків інфікування коронавірусом у Тернопільській області – вона посідає третє місце в Україні за кількістю пацієнтів з COVID-19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram