ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ продовжує термін пільгової оплати комунальних послуг до кінця місяця

Також жителів столиці закликають оплачувати послуги ЖКГ онлайн.

Київ продовжує термін пільгової оплати комунальних послуг до кінця місяця
Фото: Наш Репортер

Влада Києва продовжує термін дії пільгової оплати комунальних послуг та закликає робити це онлайн.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник, передає "Українська правда".

"Сьогодні було прийнято рішення, ми продовжимо пільговий період оплати комунальних платежів для жителів Києва. У нас була знижка у розмірі 10% для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Ми продовжуємо цю норму до кінця місяця", - сказав він

Також жителів столиці закликають оплачувати послуги ЖКГ онлайн, щоб не йти в банки і поштові відділення, які продовжують працювати під час карантину. Також просять допомогти тим, хто не має можливості заплатити онлайн сам.

Нагадаємо, в Києві для запобігання поширенню коронавірусу з 17 березня посилять обмежувальні заходи - в місті закриють всі ТРЦ і магазини, крім продуктових, господарських магазинів і аптек.

Станом на 16 березня в Україні виявили п'ять випадків COVID-19 - чотири в Чернівецькій області, один - в Житомирській області. Одна інфікована жінка померла. Водночас чоловік в Чернівецькій області вже здав перший з двох негативних тестів на наявність вірусу і незабаром може бути виписаний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram