ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" закриє вокзали для відвідувачів з 18 березня

Працюватимуть тільки залізничні каси на повернення квитків.

"Укрзалізниця" закриє вокзали для відвідувачів з 18 березня
Фото: Александр Рудоманов

Підприємство "Укрзалізниця" у зв'язку з оголошеним карантином з 12:00 18 березня вводить обмеження в роботі залізничних вокзалів, згідно з якими, вокзали будуть закриті для відвідувачів. Про це повідомила пресслужба перевізника.

"Так, від завтра всі залізничні вокзали будуть закриті для відвідувачів, працюватимуть тільки залізничні каси на повернення квитків. На вокзали будуть запускати одночасно групи людей - не більш ніж 10 осіб", - сказано в повідомленні.

Сьогодні для зменшення черг до залізничних кас "Укрзалізниця" відкриє їх максимальну кількість на всіх вокзалах країни.

Також перевізник нагадав, що кошти в повному обсязі за невикористані квитки можна повернути впродовж місяця з дати скасування поїзда.

"Закликаємо пасажирів, якщо є можливість, не поспішати на вокзали повертати квитки і не наражати своє життя на небезпеку, перебуваючи в натовпі. Запевняємо, коли б ви не звернулися впродовж відведеного часу, кошти будуть повернуті в повному обсязі", - додали в УЗ.

Нагадаємо, 12 березня в Україні почався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні - до 3 квітня. На два тижні також закрили держкордони. На територію України пропускатимуть тільки українців і тих, у кого є дозвіл на проживання.

Крім того, на виконання рішення Кабінету Міністрів "Київський метрополітен" припинить перевезення пасажирів з 23:00 17 березня. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram