ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укравтодор" не планує зупиняти дорожні роботи через карантин

"Уповільнення сезону дорожніх робіт поки що не передбачається".

"Укравтодор" не планує зупиняти дорожні роботи через карантин
Фото: facebook/Кличко - мер

Державне агентство автомобільних доріг "Укравтодор" не планує зупиняти дорожні роботи через карантин, встановлений у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомив пресцентр "Укравтодору".

"Укравтодор" підтримує державні ініціативи з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19. Тому наполегливо рекомендуємо всім, хто може працювати віддалено, скористатися такою можливістю. Водночас хочемо підкреслити, що уповільнення сезону дорожніх робіт поки що не передбачається. Усі будівельні та ремонтні роботи тривають у штатному режимі", - наголошено в повідомленні.

Крім того, агентство наполягає, щоб підрядники забезпечили необхідними засобами безпеки своїх співробітників. А саме: провели інформаційну кампанію щодо профілактики вірусних захворювань, здійснювали регулярний моніторинг самопочуття працівників на місцях, а також подбали про наявність дезінфікуючих засобів.

Нагадаємо, раніше Національний банк оголосив, що банки під час карантину також продовжать роботу в звичайному режимі, а обслуговування клієнтів і поповнення банкоматів буде забезпечено за будь-яких умов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram