ГоловнаСуспільствоЖиття

У Закарпатській області будуються нова амбулаторія, школа і садочок, - Голик

За його словами, у всій Україні 2020 року побудують щонайменше 200 амбулаторій і приймальних відділень невідкладної медичної допомоги, не менш ніж 100 шкіл і 100 дитсадків.

У Закарпатській області будуються нова амбулаторія, школа і садочок, - Голик

Координатор Національної програми «Велике Будівництво» Юрій Голик продовжує інформувати про перебіг робіт на об'єктах у різних куточках України. Зокрема, в Закарпатській області будується нова амбулаторія і реконструюється нежитлове приміщення, в якому будуть розміщені школа і дитсадочок. Відео з об'єктів Голик публікує у себе у Facebook.

«Закарпатська область. Іршава. Будівництво амбулаторії», - пише Голик.

Варто зазначити, що в рамках програми «Велике Будівництво» у всій Україні 2020 року буде побудовано не менш ніж 200 амбулаторій і приймальних відділень невідкладної медичної допомоги.

Також у планах Нацпрограми - будівництво не менш ніж 100 шкіл і 100 дитсадків. Один із таких об'єктів зараз реконструюється в смт Батьово Закарпатської області.

«Закарпатська область. Смт Батьово. Реконструкція нежитлового приміщення під школу і садок», - пише Голик і показує відео перебігу реконструкції.

Нагадаємо, оперативні звіти з кожного об'єкта «Великого Будівництва» можна отримувати в Telegram-каналі Національної програми, який на сьогодні вже зібрав аудиторію з більш ніж 15 000 підписників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram