ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики на Донбасі активізували обстріл з важкої артилерії

Двоє військових отримали поранення, один - бойову травму.

Бойовики на Донбасі активізували обстріл з важкої артилерії
Фото: pravdainform.com.ua

У суботу, 29 лютого, збройні формування Російської Федерації 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, ще один - бойову травму.

"Противник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім цього, була відзначена робота снайперської пари", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

Бойовики стріляли біля Невельського, випустивши шість мін з міномета калібру 120 мм, біля Красногорівки - 12 пострілів з станкових протитанкових гранатометів, в районі Лебединського - 10 мін з 82-мм мінометів і 16 пострілів з станкових протитанкових гранатометів, біля Пісків - вісім мін з мінометів калібру 120 мм і шість мін з 82-мм міномета.

Противник тричі відкривав вогонь біля Павлополя, а також біля Мар'їнки і Василівки.

Поблизу травневого окупанти випустили три міни з міномета калібру 82 мм, недалеко від населеного пункту Оріхове - сім мін з мінометів калібру 120 мм і п'ять мін з 82-мм міномета, поруч з Кримським - 12 мін з 120-мм мінометів.

Крім того, 29 лютого, противник з ПТРК обстріляв позиції Об'єднаних сил біля КПВВ "Мар'їнка".

У неділю, 1 березня, бойовики випустили дві міни з 82-мм міномета, а також вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по захисниках населеного пункту Піски. Про втрати в неділю не повідомляється.

Нагадаємо, в п'ятницю, 28 лютого, в зоні бойових дій на Донбасі окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого поранення отримав український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram