ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловікові вистрелили у груди у дворі його будинку, підозрюваного затримали

Замах на вбивство відбувся з мотивів помсти.

У Дніпровському районі Києва чоловік з мотивів помсти за свого батька прострілив груди своєму знайомому у дворі його будинку. Потерпілий вижив і був госпіталізований, повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Надзвичайна подія сталася на вул. Павла Тичини. За словами потерпілого, вранці між ним і батьком стрілка стався конфлікт. Потерпілий порахував, що батько його знайомого вкрав мангал з території підприємства, через що син вирішив помститися, дочекався його біля будинку, кілька разів вистрілив в нього і зник.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

42-річний потерпілий був госпіталізований з вогнепальним пораненням грудей. Через кілька годин поліція затримала стрілка - місцевого жителя 1984 року народження.

затримано підозрюваного
Фото: kyiv.npu.gov.ua
затримано підозрюваного

"За цим фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство). Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі", - заявив начальник Дніпровського районного управління поліції Олександр Кузьмін.

Нагадаємо, 23 грудня в київському Гідропарку застрелили чоловіка. За даними ЗМІ, чоловіком, який помер від вогнепального поранення, виявився київський підприємець Бахвалов, 1978 року народження.

Зброю, з якої стріляли, не встановлено. На місці події виявлено чотири гільзи від патронів калібру 9 мм. Автомобіль злочинця знайдено спаленим на одній з вулиць Дніпровського району.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram