ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти влаштували обстріл неподалік Кримського, поранено українського військового

За минулу добу противник відкривав вогонь дев'ять разів, також був поранений військовослужбовець.

Окупанти влаштували обстріл неподалік Кримського, поранено українського військового
Фото: 24tv.ua

У зоні бойових дій Донецької та Луганської областей з початку доби 25 грудня і за станом на 7 ранку стався один обстріл. Противник відкрив вогонь по місцевості неподалік Кримського Луганській області, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

"Зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників неподалік населеного пункту Кримське. В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення", - заявили в міністерстві.

За добу 24 грудня окупаційні війська відкривали вогонь дев'ять разів. В результаті цього також був поранений український військовий.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - пояснили в Міноборони.

Зокрема, вогонь вівся з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів по захисниках н.п. Березове; чотири рази противник обстрілював район Новолуганського (з міномета калібру 82 мм - 9 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і ін. зброї); біля Кримського обстрілювали з гранатометів і ін. стрілецької зброї; в районі н.п. Світлодарськ - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля Шумів - з різних гранатометів.

Нагадаємо, 22 грудня в зоні бойових дій на Донбасі загинув військовослужбовець 93-ї бригади "Холодний Яр", солдат Герман Соловйов, 1990 року народження.

"Він помер під час перестрілки з проросійськими найманцями прямо на позиції", - повідомили в пресслужбі бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram