ГоловнаСуспільствоЖиття

Учасники АТО й особи з інвалідністю отримають квартири в реконструйованому будинку на столичній Борщагівці

Дозвіл на будівельні роботи видано у вересні 2019 року, орієнтовний термін реконструкції - 28 місяців.

Учасники АТО й особи з інвалідністю отримають квартири в реконструйованому будинку на столичній Борщагівці
Фото: КГГА

Учасники Антитерористичної операції й особи з інвалідністю отримають квартири в реконструйованому будинку на столичній Борщагівці - на бул. Кольцова, 24а. Про це повідомив пресцентр КМДА.

Як зазначив заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп, бюджетним коштом профінансують квартири для громадян, які постійно проживають і зареєстровані в зазначеному житловому будинку та інвалідів війни III групи з числа учасників Антитерористичної операції, інших учасників АТО, які потребують поліпшення житлових умов.

У будівлі передбачено дві 22-поверхові секції, розраховані на 400 квартир. Загальна площа будівлі становить 30 тис. кв. м, загальна площа квартир - 18 тис. кв.м.

Замовником реконструкції виступить КП "Спецжитлофонд". Дозвіл на будівельні роботи видано у вересні 2019, орієнтовний термін реконструкції - 28 місяців.

Нагадаємо, в липні повідомляли, що Кабмін виділить 500 млн гривень на придбання квартир сім'ям або учасникам бойових дій і Революції гідності. Окрім того, 305 млн гривень мали намір направити на придбання 279 квартир сім'ям загиблих на Донбасі, а також людям з інвалідністю 1-2 груп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram