ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Україні до +12, місцями дощ і мокрий сніг

У Києві часом дощ, до +7.

Завтра в Україні до +12, місцями дощ і мокрий сніг
Фото: Макс Требухов

В Україні максимальна температура 25 грудня становитиме 12 градусів тепла, місцями пройдуть дощі та мокрий сніг. Про це повідомили в прогнозі Укргідрометцентру.

У Києві хмарно, часом дощ, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +5...+7 градусів.

На заході України хмарно, часом дощ та мокрий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+6 градусів. У Карпатах вночі часом сніг, вдень часом мокрий сніг, температура вночі та вдень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно, часом дощ, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +3...+8 градусів; в Сумській області часом невеликий дощ, температура повітря вночі і вдень +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно, часом дощ, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +3...+8 градусів.

На сході України хмарно, часом дощ, лише в Луганській області вдень без істотних опадів, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0...+5 градусів.

На півдні України хмарно, часом дощ, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+8 градусів, удень +5...+11 градусів.

У Криму хмарно, часом дощ, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 градусів, удень +7...+12 градусів.

Нагадаємо, в Києві вперше за 139 років денна температура 18 грудня перевищила 15 градусів тепла.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram