ГоловнаСуспільствоПодії

Голову одного з міст Житомирської області викрили в розтраті понад 800 тисяч гривень

Через завищення суми ремонтних дорожніх робіт протягом 2017 року місцевий бюджет ОТГ втратив понад 800 тисяч гривень.

Голову одного з міст Житомирської області викрили в розтраті понад 800 тисяч гривень
Фото: npu.gov.ua

У Житомирській області голову міста викрили в розтраті бюджетних коштів - понад 800 тисяч гривень. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

Сьогодні, 23 грудня, йому повідомили про підозру у службовій недбалості, що призвела до значних збитків у бюджеті об'єднаної територіальної громади.

"Чиновника обґрунтовано підозрюють у неналежному виконанні службових обов'язків у сфері дорожнього будівництва", - зазначили в поліції.

Протягом попереднього розслідування, розпочатого в листопаді цього року, встановлено, що через завищення суми виконаних робіт з ремонту доріг протягом 2017 року бюджет ОТГ втратив понад 800 тисяч гривень.

Слідчі поліції подали в суд клопотання про відсторонення чиновника від виконання службових обов'язків та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, в серпні заступниці мера Житомира повідомили підозру в службовій недбалості, що призвела до 700 тис. гривень збитків. Чиновниця уклала з переможцем державних закупівель заздалегідь збитковий тендер, замість того щоб відхилити його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram