ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області перекинулася маршрутка з пасажирами

Четверо пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Сьогодні вранці, 20 грудня, біля смт Ружин у Житомирській області перекинулася маршрутка, через що травмовано четверо пасажирів. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції області.

Фото: zt.npu.gov.ua
Фото: zt.npu.gov.ua

“20 грудня близько 08:40 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про ДТП неподалік від районного центру за участю маршрутного автобуса, що прямував з м. Біла Церква в м. Вінниця. Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група і патрульні сектору реагування Ружинського відділення поліції", - сказано в повідомленні.

Фото: zt.npu.gov.ua

За попередньою версією, водій мікроавтобуса "Мерседес" не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Однією з причин ДТП могла бути слизька дорога.

Відзначають, що в результаті інциденту четверо пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. Зараз постраждалим надають медичну допомогу.

Нагадаємо, 16 грудня в Чернігівській області вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським автобусом сполученням Херсон - Москва. У результаті ДТП загинули троє людей, 15 - госпіталізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram