ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП з вантажівкою і автобусом "Херсон - Москва" загинуло троє людей, 15 постраждали

Аварія сталася на трасі в Чернігівській області.

Фото: dsns.gov.ua

У Чернігівській області ввечері 16 грудня вантажний автомобіль зіткнувся з пасажирським автобусом сполученням "Херсон - Москва".

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У результаті ДТП загинуло троє людей, 15 - госпіталізовано.

"16 грудня о 22:40 поблизу с. Мости Бахмацького району сталося зіткнення вантажного автомобіля і пасажирського автобуса сполученням "Херсон - Москва", в результаті чого загинуло троє людей і 15 госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості. Підрозділи ДСНС залучали для деблокування потерпілих", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ДСНС.

Фото: dsns.gov.ua

Нагадаємо, раніше в Києві вантажівка врізалася в маршрутку. В результаті ДТП постраждали п'ятеро пасажирів.

У вересні після двох великих ДТП президент Володимир Зеленський доручив Кабміну зайнятися питанням безпеки пасажирських перевезень.

Тоді, як повідомляли, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області рейсовий мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою. В результаті загинуло дев'ятеро осіб, четверо потрапили до лікарні. Правоохоронці встановили, що винуватцем аварії був водій вантажівки, його затримали.

22 вересня в Новоград-Волинському районі Житомирської області зіткнулися автобус і вантажівка. В аварії загинули дев'ятеро осіб, ще 11 отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram