ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Про втрати не повідомляють.

З початку доби бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку поточної доби російсько-окупаційні війська двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші підрозділи з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в вечірньому зведенні.

Один обстріл зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - в районі Кримського - з мінометів калібру 82 мм було випущено 20 мін. У районі відповідальності угруповання "Схід" також стався один обстріл - біля Верхньоторецького - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"У результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - відзначили в штабі.

Також повідомляють, що на трьох ділянках розведення сил і засобів ситуація залишається стабільною. Тривають заходи з дотримання режиму тиші.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Вадим Пристайко висловив надію, що перемир'я в зоні бойових дій Луганської та Донецької областей буде встановлено 20-21 грудня.

Також у Парижі "нормандська четвірка" домовилася про обмін полоненими у форматі "всіх на всіх" до кінця року і розведення ще в трьох точках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram