ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі в п'ятницю загинув військовий, двоє поранені

Біля Пісків зафіксували снайперський вогонь.

На Донбасі в п'ятницю загинув військовий, двоє поранені
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 14 грудня, бойовики на Донбасі вісім разів відкривали вогонь, внаслідок чого загинув військовослужбовець Об'єднаних сил, ще двоє - отримали поранення.

"Ворог продовжує порушувати режим сталого припинення вогню і систематично обстрілює позицій Об'єднаних сил", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" сталося п'ять обстрілів: неподалік Авдіївки - з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру, двічі поблизу Красногорівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; біля Пісків - зафіксовано снайперський вогонь; неподалік Павлополя - з ручних протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано три ворожих обстріли: поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; біля Зайцевого - з РПГ; неподалік Травневого - зі станкових і ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

У неділю, 15 грудня, російські окупаційні війська вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів у районі Луганського.

Нагадаємо, це перший загиблий солдат після саміту нормандської четвірки, який проходив 9 грудня в Парижі.

9 грудня, в день переговорів, у результаті підриву на вибуховому пристрої загинули троє військових: молодший сержант Андрій Войтович, молодший сержант Віктор Прусський та старший солдат Сергій Сирота.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram