ГоловнаСуспільствоВійна

Український військовий дістав травму через обстріли бойовиків на Донбасі

Окупанти в п'ятницю 10 разів відкривали вогонь.

Український військовий дістав травму через обстріли бойовиків на Донбасі
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 13 грудня, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого бойову травму дістав український військовослужбовець. Про це повідомляє штаб ООС.

"Російська Федерація систематично не виконує взяті на себе зобов'язання зі сталого припинення вогню відповідно до ухваленого підсумкового комюніке на переговорах лідерів «нормандської четвірки» у Франції", - йдеться в повідомленні.

Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із заборонених мінських домовленостей мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано також ворожий вогонь з озброєння БМП.

П'ять обстрілів відбулося в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": біля Мар'їнки, Красногорівки, Павлопрля, Березового і Кам'янки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано п'ять ворожих обстрілів: двічі неподалік Кримського, біля Новолуганського, Миронівського й Луганського.

Раніше повідомлялося, що за даними української розвідки, бойовики на Донбасі підсилюють підготовку артилерійських підрозділів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram