ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсоні поліція вилучила амфетаміну на 250 тис. гривень

У підозрюваного вилучили 360 грамів амфетаміну.

У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який виготовляв і розповсюджував амфетамін. У нього вилучили 360 грамів наркотичної речовини на суму близько 250 тисяч гривень. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції. 

Фото: Нацполіція

32-річний житель Херсона готував амфетамін за допомогою лабораторного обладнання. Наркотик він збував декількома способами: за допомогою закладок і під час особистих зустрічей з потенційними клієнтами. Гроші отримував на банківські картки миттєвими переказами.

Фото: Нацполіція
Фото: Нацполіція

Свою "нарколабораторію" підозрюваний організував у гаражі. Під час обшуку у зловмисника вилучили 300 грамів амфетаміну, ще 60 грамів і пістолет знайшли в його автомобілі. Також вилучено мобільні телефони, пакувальні матеріали, електронні ваги, лабораторне обладнання і автомобіль.

Фото: Нацполіція

Підозрюваного також перевіряють на причетність до викрадення автомобілів на території області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про обрання зловмисникові запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Броварах Київської області затримали патрульного, який пропонував жителям купити у нього амфетамін. Під час перевірки з'ясувалося, що це працівник патрульної поліції Києва. При собі він мав близько 3-х грамів амфетаміну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram