ГоловнаСуспільствоПодії

У ніч на понеділок двоє киян отримали травми під час бійки з іноземними студентами

Іноземці дуже голосно слухали музику.

У ніч на 12 серпня в Києві виник конфлікт між місцевими жителями та іноземними студентами, який незабаром переріс у бійку. Про це повідомляє "Інформатор".

Фото: Інформатор

За даними поліції, іноземці, які навчаються і тимчасово проживають в Україні, під'їхали до будинку номер 6 на вулиці Гмирі та ввімкнули гучну музику в своїй машині. Місцевий житель зробив їм зауваження в агресивній формі, на що іноземці відреагували різко і спробували наїхати на чоловіка, який був напідпитку. Обурившись, він розбив лобове скло в автомобілі.

У відео присутня нецензурна лексика!

Між сторонами зав'язалася бійка, під час якої постраждали двоє киян, їх госпіталізували. Наряд патрульної поліції, який викликали на місце НП, затримав одного з іноземців, оскільки він поводився особливо агресивно. З автомобіля правоохоронців затриманий викрикував нецензурні вислови англійською і погрожував убити чоловіка - учасника конфлікту.

Друзі затриманого іноземця, які також були п'яні, запевняли журналістів і перехожих, що причина їхнього затримання - темний колір шкіри. Правоохоронці перевірили їх на драгері. Прилад показав, що в організмі водія авто 0,29 проміле алкоголю. Відзначають, що допустима норма за кермом - 0,2 проміле.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram