ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові сталася ДТП за участю патрульної машини

Згідно з попереднім діагнозом, поліцейські отримали удари, один із них - рвану рану.

У Харкові сталася ДТП за участю патрульної машини
Кадр из видео

У Харкові на проспекті Науки, 66 під час переслідування машини сталася ДТП за участю трьох автомобілів, у тому числі і патрульного Toyota Prius. У результаті травмовано двох поліцейських. Про це повідомляє "UA: Харків" із посиланням на прессекретаря патрульної поліції Харкова Карину Курбанову.

11 серпня о 22:40 зіткнулися три автомобілі: Opel Astra, Daewoo Lanos і Toyota Prius.

За попередньою інформацією, водій авто Opel Astra нe реагував на вимоги поліцейських про зупинку і продовжував рух. Під час переслідування Opel врізався в Daewoo Lanos, а Prius врізався в Opel в результаті якого постраждали поліцейські.

Відомо, що службовий автомобіль Toyota Prius рухався з увімкненими звуковими і проблисковими спeцсигналами.

"У лікарню доставили двох пасажирів Toyota Prius. Це патрульні, які їхали в службовому автомобілі. Попередній діагноз лікарів - забої. Також у одного з поліцейських - рвана рана підборіддя", - розповіла прессекретарка.

Обставини аварії зараз з'ясовує слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, в липні в Харкові сталася ДТП, у результаті якої патрульні збили на пішохідному переході 59-річну жінку і 3-річного хлопчика. Здійснюючи поворот у бік проспекту Петра Григоренка на пішохідному переході патрульний автомобіль наїхав на жінку, поруч з якою йшла дитина.

Постраждалих госпіталізували з попереднім діагнозом садна колін у жінки і пошкодження м'яких тканин у хлопчика.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram