ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному чоловік кинув гранату в поліцейських

Поранення отримав лише винуватець інциденту.

У Рівному чоловік кинув гранату в поліцейських
Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

У вівторок увечері в під'їзді багатоповерхівки Рівного чоловік кинув гранату в бік поліцейських, які приїхали на виклик.

Мешканка міста викликала правоохоронців, поскаржившись, що до неї додому на вулиці Видінська прийшов знайомий і погрожує гранатою.

"Поліцейські, які виїхали на місце події, виявили у одній з квартир на дев'ятому поверсі багатоповерхівки чоловіка, який поводився агресивно і під час розмови кинув гранату в бік правоохоронців. В результаті вибуху тілесні ушкодження отримав винуватець інциденту, якого доправили до медзакладу. Його життю нічого не загрожує. Більше ніхто з учасників події не постраждав", - повідомляє поліція області.

За фактом зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу відомості внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 348 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, в ніч на 5 листопада в Дніпрі квартирні злодії закидали поліцейських гранатами. П'ять правоохоронців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram