ГоловнаСуспільствоЖиття

Екс-заступника голови міліції Києва помітили в охороні матчу Росія - Аргентина в Москві

Петро Федчук розшукується за причетність до розгону Євромайдану.

Екс-заступника голови міліції Києва помітили в охороні матчу Росія - Аргентина в Москві
Петр Федчук
Фото: Скриншот видео

Колишнього заступника керівника міліції Києва Петра Федчука, якого СБУ розшукує за причетність до розгону Євромайдану, помітили на товариському матчі Росія-Аргентина в Москві.

Про це повідомляє

ТСН.

Організація матчу, який відбувся 11 листопада, викликала в уболівальників численні нарікання. Фанати скаржилися на черги і грубі дії правоохоронців під час допуску людей на матч, тисняву на виході і обмеження в пересуванні.

На одному з відео (журналіст знімав дії поліцейських) "засвітився" і Федчук (з 1 хв. 19 сек. ролика, - ред.). У формі і смушевій шапці, він віддавав розпорядження підлеглим, а на запитання журналіста відповідати відмовився і, навіть не сказавши свого імені, втік від представника преси.

Нагадаємо, в червні в день національного свята Росії, коли в країні відбулися десятки масових антикорупційних мітингів, серед омонівців засвітився і скандально відомий екс-глава київського "Беркуту" полковник Сергій Кусюк.

Його розшукують за підозрою в причетності до масових убивств активістів на Майдані. У Москві він знайшов роботу після того, як 2014 року втік від покарання в анексований Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram