ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня в зоні АТО чотирьох військових поранено і п'ятьох травмовано

Терористи застосували "Гради" на Луганському напрямку.

З початку дня в зоні АТО чотирьох військових поранено і п'ятьох травмовано
Фото: ru.tsn.ua

Бойовики 49 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. В результаті четверо бійців отримали поранення і п'ятеро - травми.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики вели вогонь по Гнутовому. З озброєння танка і 120-міліметрових мінометів обстрілювали Мар'їнку. 120- та 82-міліметрові міномети застосовували під час обстрілів Водяного, Красногорівки, Талаківки, Павлополя, Гнутового, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстрілювали Широкине і Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника.

На Донецькому напрямку з танків і мінометів обстрілювали позиції ЗСУ в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів били по Невельскому, Луганському, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівці, Зайцевому та Пісках. По Луганському також відкривали вогонь з озброєння БМП.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град", 152-міліметрової артилерії, 120- і 82-міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів, бойовики обстріляли Кримське, з 152-міліметрової артилерії - Смолянинове. По Новоолександрівці стріляв снайпер, а Новозванівку обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували техніку бойовиків біля лінії розмежування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram