ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули, 16 поранені і травмовані за добу в АТО

За добу бойовики 107 разів відкривали вогонь.

Двоє військових загинули, дев'ять були поранені і семеро отримали травми в п'ятницю, 10 березня, в результаті бойових дій на Донбасі. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

За добу бойовики "ДНР" та "ЛНР" 107 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

На маріупольському напрямі 122 мм артилерія вела вогонь по Водяному і Гнутовому. Танк і 120 мм міномети - по Мар'їнці, 120 і 82 мм міномети по Водяному, Миколаївці, Красногорівці, Талаківці, Павлополю, Гнутовому, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Тарамчук, Широкине, Павлопіль і Водяне. Також по Водяному вели вогонь БМП противника.

На донецькому напрямку танки і міномети вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів - по Кам'янці, Невельському, Зайцевому, Новолуганському, шахті Бутівка, Луганському. З гранатометів і стрілецької зброї - по Опитному, Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівка, Зайцевому і Пісках. БМП вели вогонь по Луганському.

На луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 "Град", 152-мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Кримське, з 152 мм артилерії - Смолянинове, а снайпери обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Валуйське, Новозванівку, Новоолександрівку.

Нагадаємо, що напередодні в вечірньому зведенні стверджувалося, що кількість поранених і травмованих становила 19 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram