ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція і СБУ затримали групу наркоторговців в Одесі

П'ять основних учасників перебувають в ізоляторі поліції.

Співробітники Національної поліції разом з СБУ затримали в Одесі п'ятьох осіб за підозрою в наркоторгівлі.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції і прокуратури Одеської області.

Слідчі провели 11 санкціонованих обшуків, під час яких знайшли розфасований амфетамін, спресований у брикети канабіс, таблетки "екстазі", пакувальний матеріал та ваги для наркотичних засобів і психотропних речовин, 5 тис. доларів, 40 тис. гривень, приладдя для виготовлення амфетаміну, 25 мобільних телефонів, сім-карти, банківські картки.

Фото: od.gp.gov.ua

Фото: od.gp.gov.ua

Крім того, у зловмисників вилучено нарізну вогнепальну, холодну та пневматичну зброю, 200 патронів різного калібру, кілька вибухових пристроїв і вибухові пакети, сигнальні ракети, димові шашки, стрічки, споряджені патронами, магазини до автоматів, протигази, камуфльовану форму, балаклави.

Всі предмети направлено на проведення експертизи.

Слідчими Київського відділу одеської поліції було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу.

Підозрювані затримані.

Учасниками ОЗГ були добре підготовлені спортсмени. Вони налагодили діяльність мережі дилерів, які повинні були перераховувати кошти на банківські картки групи. Очолював банду 30-річний одесит, який організував постачання канабісу та амфетаміну з Рені. Крім наркоторгівлі, його викрили правоохоронці і в здирництві.

Фото: od.gp.gov.ua

Фото: od.gp.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram