ГоловнаПолітика

Бюджетний комітет Ради ввечері 13 лютого розгляне питання авіаперевезень (оновлено)

Перед тим відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів.

Бюджетний комітет Ради ввечері 13 лютого розгляне питання авіаперевезень (оновлено)

У неділю, 13 лютого, о 22:00 планується термінове засідання бюджетного комітету Верховної Ради. Засідання пройде в режимі відеоконференції.

Про це повідомляє LB.ua з посиланням на інформацію народного депутата з фракції "Слуга народу" Ростислава Тістика.

На комітеті буде розглянуто питання фінансового забезпечення оборони країни. Порядок денний засідання комітету на даний час уточнюється.

Оновлення. За уточненою інформацією, перед засіданням бюджетного комітету, яке має розпочатися о 22-й, відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів. Воно розпочнеться о 20:00, повідомив народний депутат, член бюджетного комітету Олексій Гончаренко. Буде розглядатися питання авіаперевезень.

Депутати "Опозиційної платформи – За життя" не підтвердили свою участь у засіданні.

"Члени комітету від ОПЗЖ не підтвердили свою присутність. 0 з 4", – повідомив LB.ua член бюджетного комітету, нардеп фракції "Слуга народу" Ростислав Тістик.

Він додав, що парламентський комітет має узгодити рішення Кабміну про збільшення резервного фонду для підтримки авіагалузі.

Оновлення 19:44. Як повідомив народний депутат від партії "Голос" Ярослав Железняк, Кабмін о 20:00 ухвалить рішення виділити 16,6 млрд грн на Міністерство інфраструктури. ці кошти будуть гарантійним фондом для польотів в Україну.

"Цей фонд діятиме з 14 лютого до моменту зменшення зовнішньої загрози. Можливо, для реалізації цієї ідеї сьогодні о 22:00 буде проведено засідання Бюджетного Комітету Ради", – повідомив Железняк.

Нагадаємо, що нардепам-"слугам", які знаходяться за кордоном, наказали повернутися в Україну для роботи в Раді.

Як заявив 12 лютого голова ВР Руслан Стефанчук, в умовах загрози розширення російської агресії Верховна Рада працюватиме у постійному режимі.

Також фракція "Слуга народу" зробила заяву щодо загрози російського вторгнення в Україну та дій влади у цій ситуації. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram