ГоловнаПолітика

"Європейська Солідарність" вимагає скликати позачергове парламентське засідання

Окрім інших тем, на ньому пропонують обговорити ситуацію з коронавірусом.

"Європейська Солідарність" вимагає скликати позачергове парламентське засідання
Фото: focus.ua

Фракція "Європейська Солідарність" вимагає скликати позачергове парламентське засідання через ситуацію з коронавірусом, не індексовані пенсії і припинення фінансування каналу ATR. Про це йдеться в заяві фракції, опублікованій у пресслужбі "ЄС".

"Європейська Солідарність" вимагає скликання позачергового засідання, на якому, крім іншого, будуть розглянуті питання індексації пенсій, питання скасування антифопівських і антибізнесових законів і питання фінансування кримськотатарського телеканалу ATR", - йдеться в ній.

У фракції також зазначили, що в плані позачергового засідання, яке президент Володимир Зеленський скликав на 16:00 4 березня, немає жодного із цих питань.

Депутати закликали президента оголосити позачергове засідання для розгляду цих тем або терміново видати підписний лист для його скликання.

Нагадаємо, 28 лютого президент Володимир Зеленський скликав Верховну Раду на позачергове пленарне засідання. У порядок денний позачергового засідання Ради буде внесено і декілька питань "по Кабміну".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram