ГоловнаПолітика

"Слуга народу" ввечері проведе засідання з Зеленським з кадрових питань

Зустріч попередньо призначено на 19:00.

"Слуга народу" ввечері проведе засідання з Зеленським з кадрових питань
Фото: Анна Стешенко

Фракція "Слуга народу" ввечері у вівторок проведе засідання з кадрових питань. На ньому очікують присутності президента Володимира Зеленського.

Про це LB.ua повідомило джерело у фракції "Слуга народу".

"Засідання планувалося сьогодні вранці, о 9:00. Але його перенесли на 19:00, оскільки досі немає заяви прем'єра Олексія Гончарука про відставку за власним бажанням", - заявив депутат.

За його словами, попередньо засідання відбудеться в парламенті після вечірнього засідання в конференц-залі.

"Чекаємо, що на засіданні буде президент. Природно, будемо обговорювати кадрові ротації в Кабміні, які розглянемо вже завтра на позачерговому засіданні", - сказало джерело.

Нагадаємо, що в середу відбудеться позачергове засідання Верховної Ради для ухвалення термінових законопроєктів і розгляду кадрових питань.

Парламент розгляне проєкт закону про згоду з рішенням президента про допуск підрозділів і збройних сил інших держав на територію України для участі 2020 року в багатонаціональних навчаннях. По-друге, депутати розглянуть розподіл посад начальника Генерального штабу ЗСУ та головнокомандувача, питання ратифікації рамкової угоди з Францією.

Також буде розглянуто питання про Кабінет Міністрів і про діяльність Міністерства внутрішніх справ, СБУ, НАБУ і Офісу генпрокурора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram