ГоловнаПолітика

Зеленський скликав Раду на позачергове засідання (оновлено)

На порядку денному - розгляд декількох законопроєктів і "питання щодо Кабміну".  

Зеленський скликав Раду на позачергове засідання (оновлено)
Фото: Макс Требухов

Президент України Володимир Зеленський скликав Верховну Раду на позачергове пленарне засідання.

Воно заплановане на 16:00 4 березня, повідомили в пресслужбі ВР.

"Цим розпорядженням апарату Верховної Ради України доручається забезпечити підготовку і проведення позачергового пленарного засідання 4 березня і поінформувати народних депутатів про питання, розгляд яких на ньому заплановано", - йдеться в повідомленні.

Які саме це питання - у парламенті поки що не уточнили.

Згідно з попереднім регламентом, нардепи мали зібратися о 10-й ранку 4 березня на ранкове засідання, а з 16:00 працювати в комітетах.

Оновлення. В Офісі президента повідомили, що на порядок денний позачергового засідання Ради буде винесено питання про розгляд декількох і "щодо Кабміну".

"Глава держави звернувся з проханням включити до порядку денного засідання питання про розгляд кількох проєктів законів і щодо Кабінету Міністрів України. Крім того, президент просить заслухати звіт про діяльність правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада IX скликання в "турборежимі" ухвалила за перші півроку своєї роботи 155 законів, тоді як парламент попереднього скликання за аналогічний період - 173. 

Останні півтора тижні Верховна Рада не ухвалює законів, оскільки перебуває в процесі розгляду законопроєкту про ринок землі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram