ГоловнаПолітика

Поляков подав заяву про вихід зі "Слуги народу"

3 грудня нардепа офіційно виключили з фракції "СН".

Поляков подав заяву про вихід зі "Слуги народу"
Антон Поляков
Фото: Facebook/sluganarodu.polyakov.206

Депутат Верховної Ради Антон Поляков, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу", подав заяву про вихід з партії.

Про це депутат повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Подав сьогодні заяву про вихід з партії СН. Насправді це вже просто формальність для мене, але потрібно було це зробити", - написав Поляков.

Він також додав, що не може перебувати в партії, де є "кнопкодави, порохоботи, любителі «рішалова» і керівники, які до цього причетні і все це покривають".

"Я йшов у політику якраз для боротьби зі старим режимом, а не для того, щоб стати його послідовником. І погода, і настрій сьогодні сонячні. Неначе остаточно виліз з болота, яке погано пахне", - написав депутат.

Нагадаємо, 15 листопада фракція "Слуги народу" вирішила виключити зі свого складу депутатів Анну Скороход та Антона Полякова. Нардепи офіційно покинули фракцію 3 грудня.

Раніше нардеп Поляков стверджував, що інший депутат нібито "замовив" його кримінальному авторитету. Він також звинувачував нового лідера президентської політсили Олександра Корнієнка в продажу місць на округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram