ГоловнаПолітика

Дружина Пашинського вважає арешт її чоловіка політичним переслідуванням людьми часів Януковича

"Чому сталося так, що за нових осіб, за нової влади ці люди мають можливість це робити, - я на це питання відповісти зараз не можу".

Дружина Пашинського вважає арешт її чоловіка політичним переслідуванням людьми часів Януковича
Фото: Lb.uа

Суддя з ухваленням рішення про арешт екснардеп Сергія Пашинського без альтернативи застави перевела ситуацію з кримінальної у політичну площину.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про обставини арешту колишнього народного депутата Сергія Пашинського і хто може за цим стояти у ток-шоу "Эхо Украины" на телеканалі "Прямий" розповіла дружина політика Руслана Пашинська. 

"Але політичне переслідування ким? Я не можу прямо зараз сказати, що я вважаю, що це політичне переслідування новою владою. Повністю я так сказати не можу. Тому що політичні декларації, які ми сьогодні чуємо від нової влади, вони повністю збігаються з тим, що говорив Сергій: це захист державних інтересів, це національна безпека, це сильна армія. І те ж саме ми чуємо сьогодні. Тобто у мене сьогодні таке відчуття, що це політичне переслідування, але тих людей, які раніше були при владі, ще у часи Януковича. А ось чому сталося так, що саме сьогодні у нових обставинах, за нових осіб, за нової влади ці люди мають можливість це робити, - знаєте, я на це питання відповісти зараз не можу", - заявила вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram