ГоловнаПолітика

Зеленський призначив дебати на стадіоні на 19:00 19 квітня, за годину до офіційних теледебатів

Кандидат у президенти не встигне в студію НСТУ

Штаб кандидата в президенти Володимира Зеленського призначив дебати на НСК "Олімпійський" на 19:00 в п'ятницю перед другим туром голосування - 19 квітня. Відповідне відео опублікувала прес-служба штабу.

Напередодні в штабі заявляли, що готові до дебатів в форматі телемосту: щоб Зеленський виступав на стадіоні, а чинний президент - в студії НСТУ. Телерадіокомпанія цей варіант "дебатів" відхилила, уточнивши, що офіційна дискусія відбудеться в студії о 20:00.

Тепер в штабі Зеленського наполягають на проведенні дебатів на стадіон ще на годину раніше - о 19:00.

У штабі Петра Порошенка заявили про готовність провести дебати на стадіоні 14 квітня, а потім повторно зустрітися в студії "Суспільного" у визначений законом день. Заяви штабу Порошенка після першого озвученої пропозиції не змінювалися.

Нагадаємо, напередодні ввечері Порошенко і Зеленський вперше публічно поспілкувалися в прямому ефірі в телефонному режимі. Зеленський кілька разів повторив, що наполягає на проведенні дебатів на стадіоні і тільки 19 квітня, слухати відповідь опонента він не став і кинув трубку.

Раніше "Олімпійський" назвав дати, на які кандидати забронювали стадіон. Зокрема, від представника Порошенка надійшов запит на дебати 14 і 19 квітня 2019 року, а від представника Зеленського - на 19 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram