ГоловнаПолітика

Соболєв закликав мітингувальників під Радою йти до президента

У наметовому містечку залишиться тільки "Рух нових сил".

Організатори мітингу під Верховною Радою провели нараду, під час якої визначилися з подальшими діями - "Рух нових сил" залишається в наметах, частина протестувальників підуть до Петра Порошенка, а решта учасників будуть домагатися виконання своїх вимог "іншими способами".

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

Нардеп Єгор Соболєв, виступаючи зі сцени, запропонував учасникам акції о 20:15 організуватися і колоною йти до президента з вимогою створення антикорупційного суду.

"Сьогодні ми підемо до нього в офіс, якщо він не зробить того, що повинен зробити президент, тоді ми підемо до нього додому, підемо туди, де у нього бізнес", - сказав Соболєв.

Один з організаторів мітингу, експерт Антикорупційної групи РПР Олександр Леменов, заявив, що з трьох вимог протестувальників було виконано тільки одну.

"З трьох наших вимог, виконана одна - законопроект про недоторканність направлено до Конституційного суду. Ми вимагаємо прийняття нового виборчого закону на цій сесії. Повний провал щодо третьої вимоги - Антикорупційного суду. Ми вимагаємо від президента негайно внести законопроект", - сказав він.

"Рух нових сил "прийняв рішення залишитися в наметовому містечку з людьми. Всі інші учасники будуть продовжувати боротися своїми способами", - додав Лемен.

Фото: LB.ua

Нагадаємо, сьогодні Рада закрила засідання, не проголосувавши за виборчу реформу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram