ГоловнаПолітика

Працівник НАБУ на Lexus зніс пам'ятник і врізався в мікроавтобус

З машини відразу зняли держномери.

Працівник Національного антикорупційного бюро під ранок у неділю потрапив у ДТП на джипі Lexus.

"О 05:29 за даними відеокамер посольства на Подолі джип "Лексус" держномер АА9777ВЕ вчинив епічну аварію: вилетівши на тротуар, зніс пам'ятник з довоєнним трактором навпроти ресторану "Самогон" і врізався через 60 метрів у мікроавтобус", - повідомляє організація "Автомайдан" у фейсбуці, відзначаючи, що її члени випадково опинилися на місці події.

"Моментально були зняті номери з джипа (НЕ поліцією), якийсь незрозумілий таксист у пакет почав виймати документи з джипа. О 07:00 водієві джипа Довгому Олексію Анатолійовичу 12.02.1991 р.н. стало погано і його відвезли до лікарні", - додали в "Автомайдані".

При цьому організація пише, що в електронному реєстрі є декларація працівника НАБУ з таким самим прізвищем, іменем і по батькові. Олексій Довгий вказав, що його батькові Анатолію Петровичу належить машина Lexus LX470 2006 року випуску. Саме цей автомобіль потрапив в аварію.

Видання "Країна" пише, що в НАБУ підтвердили участь їх працівника в ДТП.

"Дійсно, в ДТП потрапив співробітник бюро. В момент інциденту він не був при виконанні службових обов'язків. За попередньою інформацією, в результаті ДТП ніхто, крім співробітника НАБУ, не постраждав. Деталі з'ясовують і перевіряють", - повідомили в НАБУ.

За інформацією видання, в Lexus в момент аварії були декілька молодих хлопців, нібито п'яних. Після того, як правоохоронці прибули на місце інциденту, до поліцейських звертався батько Довгого, який нібито залякував їх тим, що його син працює в НАБУ.

При цьому батько госпіталізованого після ДТП співробітника НАБУ Довгого - Анатолій Петрович Довгий - з початку 2017 року подав свої документи для прийому на роботу в бюро, свідчить його декларація в реєстрі. Спочатку Довгий-старший планував отримати посаду в керівному складі НАБУ, але пізніше став претендентом на вакансію в підрозділі детективів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram