ГоловнаСуспільствоПодії

​У Києві п'яний водій BMW, втікаючи від поліції, перекинувся і врізався в стовп

Після цього він намагався втекти з місця аварії.

У неділю близько 5 ранку в Києві на вулиці Луценка автомобіль BMW 5-series, перевернувшись, врізався в стовп, повідомляє кореспондент LB.ua. 

Як з'ясувалося - поліцейські, патрулюючи вулиці в Голосіївському районі, помітили автомобіль, водій якого грубо порушував правила - кілька разів проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора, створював аварійні ситуації іншим водіям. На вимоги поліції зупинитися - тільки додав швидкості. На одній з вулиць водій "баварця" перевищив безпечну швидкість, не вписався в поворот, автомобіль перекинувся і боком вилетів на тротуар, врізавшись у освітлювальний стовп. На тротуарі в цей час стояв охоронець, що перебував поряд будівництва. Дивом некерований BMW не збив чоловіка.

Після аварії водій вибрався з перевернутого автомобіля через пасажирські двері і спробував втекти з місця ДТП, проте його затримали поліцейські. На місце події прибули медики "швидкої", але від допомоги лікарів водій "баварської п'ятірки" відмовився. За словами очевидців - чоловік, який сидів за кермом BMW, був у нетверезому стані, але від проходження тесту на приладі "Драггер" він категорично відмовився.

Нагадаємо, вчора на Броварському проспекті в Києві в результаті зіткнення двох автомобілів загинули три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram