ГоловнаСуспільствоВійна

З початку дня на Донбасі втрат серед українських військових немає

Зафіксовано 20 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків.

З початку дня на Донбасі втрат серед українських військових немає
Фото: facebook.com/ato.news

Від початку доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 20 обстрілів позицій Збройних Сил України з боку бойовиків. Втрат серед українських військових немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Бойовики найактивніше обстрілювали опорні пункти сил АТО на Приморському напрямку.

"Зокрема зі 120-міліметрових мінометів противник вів вогонь по наших позиціях у районі Новотроїцького, Чермалика, Широкиного і Красногорівки.

На тих самих ділянках лінії розмежування, а також біля Павлополя і Водяного незаконні збройні формування періодично били зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Крім того, наші позиції неподалік Красногорівки і Чермалика потрапили під ворожий обстріл з мінометів калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку під вогонь зі 120-міліметрових мінометів потрапили позиції українських підрозділів у районі Луганського й Авдіївки. Опорні пункти сил АТО неподалік Луганського і Верхньоторецького були обстріляні противником з мінометів калібру 82 мм. Біля Верхньоторецького по бійцях ЗСУ вів вогонь ворожий снайпер.

На Луганському напрямку зафіксовано тільки два обстріли - в районі Малинового і Кримського.

Як повідомляли, трьох військових і мешканку Чермалика поранили на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram