ГоловнаСвіт

У катастрофі російського літака на Синаї ніхто не вижив, - влада Єгипту

1 листопада в РФ оголошено жалобу

У катастрофі російського літака на Синаї ніхто не вижив, - влада Єгипту
Самолет в ливрее MetroJet
Фото: wikimedia.org / Sergey_Korovkin_84

У катастрофі російського авіалайнера в Єгипті вцілілих немає. Про це з посиланням на владу Єгипту повідомляє Associated Press.

"Єгипетські чиновники кажуть, що ніхто не вижив під час катастрофи російського авіалайнера на Синаї", - повідомляє агентство ТАСС.

Раніше повідомлялося, що на місці катастрофи знайдено понад 100 тіл пасажирів, у тому числі всіх 17 дітей.

Президент Росії Володимир Путін оголосив жалобу за загиблими в авіакатастрофі у Єгипті. 1 листопада приспустять державні прапори, а установам культури і телерадіокомпаніям запропоновано скасувати розважальні заходи і передачі. Крім того, уряду і регіональній владі доручено надати допомогу сім'ям загиблих.

За кожного загиблого пасажира російського борта, що впав у Єгипті, страховик виплатить по 2 млн рублів. Таку інформацію повідомив Ілля Соломатін - заступник гендиректора СПАТ "Ингосстрах", компанії, у якої був застрахований загиблий літак.

Нагадаємо, російський лайнер Airbus-321, який здійснював рейс 9268 з Шарм-еш-Шейха у Санкт-Петербург, розбився сьогодні в Єгипті. Літак вилетів з Єгипту о 6:21 мск, після чого зник з екранів радарів у районі кіпрської Ларнаки. На борту перебувало 224 особи.

Ймовірною причиною катастрофи літака стала технічна несправність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram