ГоловнаСвіт

На місці катастрофи Airbus A321 виявлено тіла 150 загиблих

Тіла знайдено в радіусі п'яти кілометрів від місця падіння

На місці катастрофи Airbus A321 виявлено тіла 150 загиблих
Фото: http://www.mobilmusic.ru

За останніми даними, єгипетські рятувальники, які працюють на місці катастрофи російського пасажирського літака авіакомпанії "Когалымавиа" на Синайському півострові, виявили тіла понад 150 загиблих.

Про це повідомили представники служби безпеки Єгипту, інформує РИА Новости.

При цьому деякі тіла виявлено на великій відстані від самого місця падіння - в радіусі 5 км. Раніше влада повідомила, що цілими виявлено щонайменше 120 тіл.

Представник служби безпеки розповів, що на місці катастрофи було знайдено "багато тіл на землі, і багато тих, хто загинув, будучи пристебнутим ременем безпеки до крісла". При цьому велику кількість тіл загиблих сильно обпалено. За словами рятувальників, ще кілька останків тіл знаходяться всередині однієї з двох частин, на які розколовся літак.

Раніше в суботу єгипетська влада офіційно підтвердила, що всі 224 пасажири і члени екіпажу, які перебували на борту російського пасажирського авіалайнера, що розбився у Єгипті, загинули. Очікується, що тіла перевезуть у морг до столиці країни Каїра.

Нагадаємо, російський лайнер Airbus-321, який здійснював рейс 9268 з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург, зазнав аварії сьогодні в Єгипті. Літак вилетів з Єгипту о 6:21 мск, після чого зник з екранів радарів у районі кіпрської Ларнаки. На борту перебували 224 людини. Ймовірною причиною катастрофи літака стала технічна несправність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram