ГоловнаСвіт

На борту літака РФ, що розбився, було 17 дітей - Росавіація

Літак повністю зруйновано

На борту літака РФ, що розбився, було 17 дітей - Росавіація
Самолет C-130 "Геркулес"
Фото: wikipedia.org

Міністерство цивільної авіації Єгипту в суботу виступило з першою офіційною заявою, у якій підтвердило зникнення з екранів радарів російського цивільного літака, на борту якого перебували 217 пасажирів і 7 членів екіпажу, над Синайським півостровом.

Як повідомило джерело у Росавіації, на борту літака авіакомпанії "Когалымавиа", що розбився в Єгипті, перебувало 200 дорослих, 17 дітей і 7 членів екіпажу, пишуть РИА Новости.

Нагадаємо, лайнер Airbus-321 авіакомпанії "Когалымавиа", який виконував рейс 9268 Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, вилетів з Єгипту о 5.21 (за Києвом) і зник з екранів радарів через 23 хвилини, на борту перебувало 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. Єгипетський інтернет-портал "Йоум7" повідомив, що уламки літака виявлено в центрі Синайського півострова.

Літак повністю зруйновано, а більшість людей, які перебували на борту, ймовірно, загинули.

Джерело в аеропорту Шарм-еш-Шейха повідомило, що пілот літака після зльоту попросив зміну маршруту і посадку в аеропорту Каїра через технічні несправності. Перед зникненням із радарів літак знижувався зі швидкістю 6000 футів (близько 1,8 км) за хвилину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram