ГоловнаСвіт

Влада Єгипту встановила місце катастрофи російського літака, лайнер зруйновано

Тих, хто вижив, у разі їхнього виявлення, і тіла загиблих спочатку доправлять у Каїр

Влада Єгипту встановила місце катастрофи російського літака, лайнер зруйновано

пав на Синаї, повністю зруйновано, більшість пасажирів, швидше за все, загинули.

Про це повідомляє агентство Рейтер з посиланням на представника служби безпеки на місці НС.

Повідомляється, що літак впав у гористій місцевості в центрі Синайського півострова. Погані погодні умови ускладнили доступ рятувальників до місця падіння. Представник зазначив, що тіла загиблих, а також тих, хто вижив у цій катастрофі, направлять у Каїр, інформує ТАСС.

Джерела у силових структурах Єгипту виключають, що літак могли збити бойовики, які діють на Синайському півострові. За словами джерел у Каїрі, причиною аварії лайнера могла стати відмова двигуна і втрата контролю над літаком.

Airbus A320 не просив аварійну посадку в аеропорту Ларнаки у Республіці Кіпр. Крім того, як повідомляє газета "Філелефтерос" з посиланням на джерело в авіаційному відомстві Кіпру, літак Airbus A320 не заходив у повітряний простір країни.

Нагадаємо, раніше джерело у Росавіації повідомило, що лайнер Airbus-321 авіакомпанії "Когалымавиа", який виконував рейс 9268 Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, вилетів з Єгипту о 5.21 (за Києвом) і зник з екранів радарів через 23 хвилини, на борту перебували 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. Єгипетський інтернет-портал "Йоум7" повідомив, що уламки літака виявлено в центрі Синайського півострова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram