ГоловнаЕкономікаБізнес

Надійна фурнітура для меблів в Україні від «ВіЯр»

Надійна фурнітура для меблів в Україні від «ВіЯр»

Компанія «ВіЯр» пропонує меблеву фурнітуру, комплектуючі за помірними цінами. Є шоу-руми, онлайн-конструктор ViyarPro для замовлення послуг.

Сучасний інтернет-магазин меблевої фурнітури «ВіЯр» понад 10 років функціонує на ринку України, пропонуючи покупцям товари найвищої якості за помірними цінами. Компанія реалізує товари через інтернет-магазин та філії в містах України. Крім фурнітури, інтернет-магазин ВіЯр надає супутні послуги з порізки, фрезерування деталей для меблевих гарнітурів.

В каталозі виробника представлені плитні і кромочні матеріали, фасади, вироби зі штучного каменю, послуги. Крім товарів власного виробництва, ВіЯр пропонує продукцію брендів Egger, Hettich, SWISS KRONO, Cleaf, Franke на правах офіційного дилера.

Асортимент фурнітури для меблів «ВіЯр»

У каталозі пропонується підібрати такі механізми і аксесуари:

  • функціональні деталі — вішалки, замки, гачки, магніти;

  • кріплення — утримувачи полиць, роликові направляючі, металовироби;

  • комплектуючі — ручки, ніжки, опори.

Фурнітура забезпечує статичність або рух елементів — відкриття і закриття дверцят, переміщення по підлоговому покриттю. Якісні комплектуючі грають важливу роль для довговічності і надійності меблів, тому фахівці рекомендують вибирати перевірену продукцію. Пропонована фурнітура для меблів онлайн функціональна, практична, ергономічна і зручна у використанні.

Одна з переваг кріпильних деталей полягає в тому, що вона малопомітна на виробах, а помітні елементи мають естетичний зовнішній вигляд. Дверні петлі, приховані всередині шаф, крім практичної, виконують і декоративну функцію. Окрема увага приділяється дизайну ручок, гачків, видимих опор.

Каталог фурнітури розширюється і оновлюється, розробляються нові вдосконалені механізми. Для оптових і роздрібних покупців компанія виступає надійним постачальником, який супроводжує на всіх стадіях оформлення покупки і надає вичерпні консультації.

Онлайн-конструктор замовлень послуг ViyarPro

ViyarPro є online-сервіс для замовлення виробничих послуг, таких як порізка, поклейка, присадка, фрезерування матеріалів.

Переваги використання онлайн-конструктора:

   -   істотна економія часу. Оформлення замовлення доступне з дому без допомоги менеджера;

  -   розкрій - розміщення елементів на аркуші є в режимі реального часу;

   -  швидкий і точний розрахунок вартості. Конструктор відразу прораховує замовлення і показує ціну обраних послуг;

   -  технічна підтримка. Розробники працюють над удосконаленням програми, вносять правки і коригування для стабільного функціонування. Завдяки цьому клієнти можуть замовити більш складні деталі.

Програма розроблена спеціально для зручності клієнтів, вона допомагає точно і оперативно оформити замовлення без візиту в офіс «ВиЯр» в Києві, Харкові чи Дніпрі.

Переваги замовлення фурнітури і послуг в магазині «ВиЯр» в Києві

Ключова перевага компанії полягає в наданні повного комплексу супутніх послуг поряд з продажем матеріалів, комплектуючих для меблів. Завдяки наявності власного виробничого цеху, кількох торгових марок клієнти оперативно отримують товари, а асортимент приголомшує і дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські ідеї.

Вигоди від співпраці з компанією:

    -   величезний каталог матеріалів. У магазині можна придбати все необхідне для виготовлення меблів, а в шоу-румі представлені унікальні меблеві рішення в технічному і дизайнерському плані;

    - доступна цінова політика, взаємовигідні умови співпраці;

   -  бездоганний клієнтський сервіс на всіх етапах оформлення і доставки замовлення;

   -  вичерпні консультації та відповіді на питання замовників.

Каталог на сайті постійно оновлюється, додаються новини і свіжа інформація про програми лояльності, акції. Шоу-руми дозволяють ознайомитися з усім асортиментом продукції, досвідчені менеджери завжди готові проконсультувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram