ГоловнаЕкономікаДержава

Інфраструктурний проєкт "Велике Будівництво" завів Telegram-канал, - Голик

У Telegram-каналі будуть з'являтися щоденні фото і відео з об'єктів, які споруджують і ремонтують по всій країні.

Інфраструктурний проєкт "Велике Будівництво" завів Telegram-канал, - Голик
Фото: пресс-служба

Тепер за сотнями інфраструктурних проєктів по всій країні можна спостерігати в режимі онлайн – у Національної програми «Велике будівництво» з'явився власний Telegram-канал. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор проєкту Юрій Голик.

У Telegram-каналі будуть з'являтися щоденні фото і відео з об'єктів, які споруджують і ремонтують по всій країн: школи, дороги, дитячі садки, стадіони, лікарні, спортивні комплекси, амбулаторії.

«Ми намагаємося якомога повніше інформувати всіх про те, як працює «Велике Будівництво». Той, хто підпишеться на Telegram-канал, може дізнатися, на якій стадії будівництво або ремонт об'єкту там, де він живе, або дуже важливого для нього», - сказав Голик.

Національна програма «Велике Будівництво», ініційована Президентом України Володимиром Зеленським, стартувала по всій Україні 1 березня. Програмою передбачено до кінця року побудувати і капітально відремонтувати як мінімум 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 стадіонів, 100 лікарень, а також 6500 км доріг.

Раніше координатор програми Юрій Голик показав, як будуються об’єкти «Великого будівництва» у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram