ГоловнаЕкономікаДержава

Державну податкову службу зареєстровано в держреєстрі

У понеділок процедуру реєстрації було припинено.

Державну податкову службу зареєстровано в держреєстрі
Сергей Верланов
Фото: Facebook / Сергей Верланов

Державна податкова служба отримала реєстрацію як юридична особа в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських організацій. Про це свідчать дані держреєстру.

Служба отримала код ЄДРПОУ 43005393, розміщена за адресою: Львівська площа, 8 у Києві, а її керівником є Сергій Верланов.

Нагадаємо, 13 травня процедуру реєстрації нової ДПС було припинено в зв'язку з тим, що нинішня Державна фіскальна служба, правонаступником якої буде ДПС, зараз не перебуває в стані ліквідації.

У грудні 2018 року Кабінет Міністрів прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби, згідно з Меморандумом за новою програмою співпраці України з Міжнародним валютним фондом.

17 квітня Окружний адміністративний суд Києва призупинив конкурс з відбору керівника митної служби. Конкурсна комісія була змушена провести фінальний відбір кандидатів в обхід конкурсу, і рекомендувала призначити на посаду голови ДПС Сергія Верланова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram