ГоловнаЕкономікаФінанси

В Одесі 21 вересня відкривається Ukrainian Financial Forum 2017 Пресс-релиз

LB.ua виступає інформаційним партнером заходу.

Щорічний Український фінансовий форум (Ukrainian Financial Forum 2017), який відбудеться 21-22 вересня в Одесі, зібрав рекордну кількість учасників. Понад триста представників фінансового ринку, міжнародні та українські експерти, інвестори, представники влади обговорять перспективи розвитку вітчизняної і світової економіки, перебіг реформ в Україні, створення умов для зростання інвестицій.

Український фінансовий форум традиційно організовує інвестиційна група ICU. Цього року його партнерами виступили Київська школа економіки (KSE), Bloomberg, USAID, АУФТ. Портал LB.ua вже також традиційно підтримує форум як інформаційний партнер.

«Сьогодні у представників інвестиційної спільноти є привід для обережного оптимізму -досягнуто фінансової і макростабілізації, економіка демонструє незначне зростання, після довгої перерви Україна успішно вийшла на ринок зовнішніх запозичень. Одна з головних цілей Ukrainian Financial Forum - використання сукупного інтелекту провідних українських і світових експертів для вироблення пріоритетів реформування економіки загалом і фінансового сектора зокрема, без озирання на популізм і політику. Ми можемо і повинні допомогти прискорити відновлення економіки і забезпечити довгострокове стійке зростання», - зазначив організатор Українського фінансового форуму, керуючий партнер групи ICU Макар Пасенюк.

Цього року ключовими спікерами Ukrainian Financial Forum стануть три економісти зі світовим ім'ям, які вперше виступлять на одному дискусійному майданчику. Учасники форуму матимуть можливість обмінятися думками з заступником директора аналітичного департаменту МВФ Джонатаном Девідом Остри; професором економіки, директором Центру Бендгайма з фінансового аналізу Прінстонського університету Маркусом Брюннермаєром і екс-міністром фінансів Греції Янісом Варуфакісом. У роботі Форуму також візьмуть участь директор Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Сату Кахконен, керуючий директор ЄБРР по Східній Європі і Кавказу Франсіз Маліж, голова представництва МВФ в Україні Йоста Люнгман, секретар Національної Ради Реформ Дмитро Шимків, міністр фінансів України Олександр Данилюк, голова Антимонопольного Комітету Юрій Терентьєв, в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, провідні вітчизняні та зарубіжні фінансисти та інвестори.

У рамках дводенної програми відбудеться дванадцять панельних дискусій:

  • Світові фінанси і їх роль у розвитку світової економіки: ЄС після Brexit, США і Китай. Наскільки стійке глобальне відновлення.
  • Просування реформ в Україні - швидкість, успіхи і провали.
  • Україна і її місце в світовій економіці - точки генерації проривного зростання.
  • Товарні біржові торги: реалії сьогодення та майбутнє.
  • Україна, макроекономічна і фінансова ситуація, аналіз досягнень і перспектив.
  • Проблемні активи і непрацюючі кредити - управління, продаж.
  • Пенсійна реформа як один із головних драйверів зростання фінансового ринку України.
  • Валютна лібералізація, регулювання фінансових ринків, BEPS.
  • Корпоративне управління та комплаєнс фінансового сектора.
  • Інфраструктура ринків капіталів, фінансові інструменти.
  • Ринок крипто-валют і крипто-цінних паперів: можливості та загрози.

Програма Ukrainian Financial Forum 2017 – ukrfinforum.com

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram