ГоловнаЕкономікаФінанси

Центральний офіс Сбербанку в Києві розблокували (оновлено)

Бетонні блоки біля входу в будівлю розібрали.

У вівторок вранці бетонні блоки, викладені біля входу в центральний офіс Сбербанку по вул. Володимирській, 46 у Києві, розібрали.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Також від наклейок і написів очистили стіну будівлі.

Агентство називає людей, які розблокували банк, активістами, не уточнюючи, чи є вони представниками партії "Національний корпус".

Оновлення. "Українські новини" пишуть, що стіну розібрали робітники, найняті банком. На місці працює близько 10 осіб, які, використовуючи будівельні інструменти, розчищають вхід в будівлю від кладки, стирають написи зі стін і віддирають наліпки.

Керівник підряду робітників розповів журналістам, що роботи будуть завершені до вечора вівторка і вже з 29 березня відділення банку розпочне роботу.

27 березня партія "Національний корпус", представники якої блокували роботу Сбербанку в низці міст України, заявила про тимчасове припинення акції.

Пізніше російський Сбербанк оголосив про продаж свого українського дочірнього банку. Покупцем виступив громадянин Великобританії Саїд Гуцерієв, син російського мільярдера Михайла Гуцерієва (компанії "Русснефть", "Нефтиса", Бинбанк).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram